search

Paco Rabanne Pure XS parfémovaná voda dámská 80 ml

1 500,00 Kč
Není daň
Počet
Poslední kusy skladem

Paco Rabanne, značka známá svými odvážnými a inovativními vůněmi, představuje Pure XS – parfémovanou vodu pro ženy, která oslavuje smyslnost a ženskost. Tato vůně o objemu 80 ml je stvořena pro moderní ženy, které se nebojí vyjádřit svou vášeň a půvab.

Popis vůně:

  • Hlava: ylang-ylang, vanilkový květ, pomerančový květ
  • Srdce: popcorn, kokos, broskev
  • Základ: ambrette, santalové dřevo, pižmo

Hlava této vůně začíná výraznými a exotickými tóny ylang-ylang, vanilkového květu a pomerančového květu. Tato kombinace vytváří sladký a osvěžující úvod, který okamžitě upoutá pozornost.

Srdce parfému je neobvyklé a lákavé, mísí v sobě sladkost popcornu s krémovým kokosem a šťavnatou broskví. Tato jedinečná směs dodává vůni hravost a originalitu, čímž ji činí nezapomenutelnou.

Základ vůně je teplý a zemitý, kombinující ambrette, santalové dřevo a pižmo. Tento základ zajišťuje, že vůně zůstane na kůži dlouho a zanechává trvalý dojem.

Paco Rabanne Pure XS je vůně plná kontrastů – sladká i smyslná, svěží i hřejivá. Je ideální pro ženy, které chtějí vyniknout a zanechat svou stopu. Hodí se pro speciální příležitosti, večerní události i každodenní nošení, když chcete být nezapomenutelná.

Vyzkoušejte Paco Rabanne Pure XS a odhalte svou smyslnou stránku s touto nádhernou vůní, která ztělesňuje luxus a ženskost.