search

Penhaligon's The Bewitching Yasmine parfémovaná voda dámská 75 ml

5 300,00 Kč
Není daň
Počet
Poslední kusy skladem

Penhaligon's "The Bewitching Yasmine" je luxusní dámský parfém od britského parfumového domu Penhaligon's. Je součástí kolekce Portraits, která je známá svými inspirativními příběhy o excentrických postavách britské aristokracie.

Popis vůně:

"The Bewitching Yasmine" je vůně charakterizovaná jako smyslná, exotická a tajemná. Evokuje představu záhadné a okouzlující ženy, která přitahuje pozornost a fascinuje své okolí.

Hlavní tóny:

  • Hlava: Kardamom, Kávová esence
  • Srdce: Jasmín, Květiny gardénie
  • Základ: Oud, Vanilka

Vzhled:

Flakón parfému "The Bewitching Yasmine" je stejně působivý jako samotná vůně. Elegantní design flakónu je doplněn víčkem ve tvaru hlavy pantera, což symbolizuje sílu a eleganci.

Atmosféra a příběh:

Vůně je inspirována postavou Yasmine, která je vykreslena jako okouzlující a tajemná žena se silnou osobností. Je to vůně, která spojuje orientální exotiku s moderní sofistikovaností, ideální pro ženu, která chce zanechat nezapomenutelný dojem a vyzařovat sebevědomí a smyslnost.

"The Bewitching Yasmine" je ideální pro večerní příležitosti nebo speciální události, kde její bohaté a smyslné tóny mohou naplno vyniknout.