Tom Ford Noir Extreme parfumovaná voda pánska 100 ml
search
  • Tom Ford Noir Extreme parfumovaná voda pánska 100 ml

Tom Ford Noir Extreme parfémovaná voda pánská 100 ml

2 599,00 Kč
Není daň
Počet
Poslední kusy skladem

Popis TOM FORD Noir Extreme
Složení

Charismatická a sofistikovaná vůně muže s dvěma stránkami povahy.

Pro muže, který zná své touhy a ví, co mu přináší potěšení, je jako stvořena pánská parfémovaná voda Tom Ford Noir Extreme. Tato svůdná a charismatická vůně naplno vyjadřuje, že její nositel si svou soukromou vnitřní stránku užívá a vyhrazuje pouze pro sebe.

  • ambrová vůně s dřevitými tóny

Složení vůně
Úvodní bohaté tóny patří kořenitému kardamomu a zářivým citrusovým tónům mandarinkového oleje. Poté se rozvoní kulfi, což je akord inspirovaný starobylým královským lektvarem. Dotváří jej květ pomeranče. Celá kompozice stojí na základních tónech smyslné ambry a elegantního santalového dřeva.

Příběh vůně
Vůně Tom Ford Noir Extreme navazuje na parfémovanou vodu Tom Ford Noir a představuje ji v jejím extravagantnějším vyjádření. Noir Extreme rozvíjí myšlenku vnější a vnitřní stránky muže, přičemž její svůdné aspekty posouvá do extrému. Vznikla tak vůně, která odráží muže mimořádně smyslného, sofistikovaného a plného pulsující síly.

„Noir Extreme zachycuje odvážnou, opulentní stránku muže Noir. Zná své touhy, své neřesti a ví, co mu přináší potěšení. Libuje si v požitcích. Tuto svou soukromou stránku si vyhrazuje pro sebe, a to v jejím maximálním vyjádření.“ – Tom Ford.

Hlava šafrán, muškátový oříšek, neroli, kardamom
Srdce kulfi, řečík lentišek, květ pomerančovníku, růže, jasmín
Základ ambra, dřevité tóny, vanilka, santalové dřevo
Druh vůně orientální, dřevitá