search

Carolina Herrera 212 VIP Black parfémovaná voda pánská 100 ml

1 200,00 Kč
Není daň
Počet
Poslední kusy skladem

Carolina Herrera, ikonická značka módního světa, přináší vůni, která se stane vaším neoddělitelným společníkem – 212 VIP Black. Tato parfémovaná voda pro muže o objemu 100 ml je ztělesněním elegance, luxusu a modernosti, určená pro sebevědomé muže, kteří se nebojí vyniknout.

Popis vůně:

  • Hlava: absint, anýz, fenykl
  • Srdce: levandule
  • Základ: černá vanilka, pižmo

Hlava této vůně otevírá intenzivními a provokativními tóny absintu, který je propletený s kořeněným anýzem a aromatickým fenyklem. Tato kombinace vytváří nezapomenutelný a jedinečný úvod, který okamžitě zaujme vaše smysly.

Srdce parfému je zjemněné svěžestí levandule, která přidává vůni jemnost a eleganci. Levandule je symbolem čistoty a sofistikovanosti, což dodává celé kompozici noblesu a harmonii.

Základ vůně je hluboký a smyslný, kombinující sladkou černou vanilku s hřejivým pižmem. Tato báze vytváří dlouhodobý a příjemný dojem, který přetrvává po celý den.

212 VIP Black není jen vůní, je to životní styl. Tato parfémovaná voda je určena pro muže, kteří vědí, co chtějí, a nebojí se to ukázat. Je ideální volbou pro večerní události, společenská setkání, ale i pro každodenní nošení, když chcete nechat svůj osobní styl vyniknout.

Objevte kouzlo Carolina Herrera 212 VIP Black a staňte se hvězdou každé události. Tato vůně je zárukou nezapomenutelných zážitků a sebevědomí.