search

Penhaligon's Monsieur Beauregard parfémovaná voda pánská 75 ml

4 980,00 Kč
Není daň
Počet
Poslední kusy skladem

Penhaligon's "Monsieur Beauregard" je luxusní pánský parfém z kolekce Portraits od renomovaného britského parfumového domu Penhaligon's. Tato kolekce je známá svými fascinujícími příběhy a excentrickými postavami z britské aristokracie.

Popis vůně:

"Monsieur Beauregard" je vůně, která vyzařuje sofistikovanost, tajemství a exotiku. Vůně je bohatá, komplexní a elegantní, ideální pro moderního gentlemana.

Hlavní tóny:

  • Hlava: Citron, Růžový pepř
  • Srdce: Kosatec, Benzoe
  • Základ: Santalové dřevo, Tonka fazole, Pačuli

Vzhled:

Flakón parfému "Monsieur Beauregard" je elegantní a sofistikovaný, s víčkem ve tvaru ptačí hlavy, což symbolizuje vznešenost a eleganci. Design flakónu odráží výjimečný a luxusní charakter vůně.

Atmosféra a příběh:

Vůně je inspirována postavou Monsieur Beauregarda, záhadného a šarmantního gentlemana, který okouzluje svou přítomností a charismatem. Parfém evokuje pocit tajemství, luxusu a klasické elegance, přičemž spojuje tradiční prvky s moderními akcenty.

"Monsieur Beauregard" je ideální na speciální příležitosti a večerní nošení, kde jeho bohaté a sofistikované tóny mohou naplno vyniknout. Je to vůně pro muže, který chce zanechat nezapomenutelný dojem a vyzařovat sebevědomí a noblesu.