search

Giorgio Armani Sí Intense parfumovaná voda dámska 100 ml tester

2 100,00 Kč
Není daň
Počet
Poslední kusy skladem

Armani Sì Intense 2021 je moderní reinterpretace ikonické vůně Sì od Giorgio Armaniho. Tento parfém představuje bohatou, hlubokou a smyslnou verzi, která je určena pro odvážné a sebevědomé ženy. Vůně vyjadřuje sílu, ženskost a nezávislost, které jsou ztělesněny v každé kapce.

Hlavní tóny:

  • Hlava: Vůně začíná výrazným a šťavnatým akordem černého rybízu, který dodává ovocnou sladkost a intenzitu, a okamžitě přitahuje pozornost.
  • Srdce: V srdci se nachází kombinace smyslné turecké růže a davany, která přidává jemnost a květinovou eleganci.
  • Základ: Základ vůně tvoří pačuli a benzoe, které dodávají hloubku a dlouhou výdrž, spolu s jemným dotykem vanilky, která přináší teplo a sladkost.

Charakteristika:

  • Vůně: Armani Sì Intense 2021 je charakterizována jako hluboká, odvážná a svůdná vůně. Je ideální pro ženy, které chtějí vyjádřit svou vnitřní sílu a půvab.
  • Výdrž: Vůně má dlouhou výdrž a výrazný sillage, což z ní činí perfektní doplněk pro večerní akce nebo speciální příležitosti.
  • Flakón: Design flakónu odpovídá intenzitě vůně – je elegantní a moderní, s tmavým, tajemným tónem, který zdůrazňuje sofistikovanost a luxusní charakter parfému.

Armani Sì Intense 2021 je oslavou ženské síly a elegance, nabízí vůni, která je stejně silná jako žena, která ji nosí. Tento parfém je perfektní volbou pro ty, kteří hledají něco výrazného, ale stále jemného a rafinovaného.